Menestystä Loviisan ottelukilpailuista

Loviisassa vuosittain maaliskuun alkupuolella järjestettävään Budo Nord Open -ottelukilpailuun osallistui Espoo Hwarang Teamista kolme naisottelijaa: Helmi Härkönen (Liiganaiset -57kg), Riikka Virtanen (Harrastajat -67kg) ja Nina Simanainen (Harrastajat -57kg). Valmentajana mukana oli Simo Siltanen.

Harrastajasarjoista Ninan matsit päättyivät tällä kertaa valitettavasti alkueriin tiukan ottelun jälkeen. Ninan vastustaja onnistui saamaan tasatilanteessa viime hetkellä pääosuman kiertopotkulla ja täten voiton ottelusta. Riikka otteli kaksi ottelua, joista voitti molemmat ja saavutti hienosti kultaa omasta sarjastaan.

Helmi otteli poikkeuksellisesti vain yhdessä liigasarjassa, koska edellisenä viikonloppuna loukkaantunut varvas ei olisi todennäköisesti kestänyt kahden sarjan otteluita. Sarjastaan Helmi otti kuitenkin kaksi selvää voittoa ja avasi vuoden 2015 liigakauden hienosti sarjavoitolla.

Seuraavat kilpailut otellaan Nurmijärvellä 11.4.2015, johon voivat osallistua kaikki ahkerasti ottelutreeneissä käyneet harrastajat ikään tai vyöarvoon katsomatta. Kisoihin on tulossa runsaasti ottelijoita myös ulkomailta, joten mielenkiintoisia otteluita on luvassa.

Seura onnittelee hyvin otelleita kilpailijoita ja kannustaa muitakin lähtemään mukaan tuleviin kisoihin!

Teksti: Simo Siltanen


Samankaltaisia kirjoituksia