Helmille kultaa ja Matille pronssia Porvoosta

Helmille kultaa ja Matille pronssia Porvoosta

Porvoossa oteltiin lauantaina 10.10. perinteiseen tapaan. Seuraamme edustamassa kisoissa olivat Helmi Härkönen naiset -57kg ja Matti Huuskonen seniorit miehet -80kg. Molemmat saavuttivat mitalit tämän vuoden kilpailuista. Valmentajana mukana oli Simo Siltanen.

Helmin sarjassa oli tällä kertaa vain kolme osallistujaa. Helmi löytyi kaaviosta sijoitettuna suoraan finaaliotteluun, joten matseja kertyi vain yksi. Ottelu oli päivän viimeisiä ja ennen sen käynnistymistä kilpailuissa oli useampia viivytyksiä ja muutoksia. Ne tekivät otteluun valmistautumisesta ja vireystilan ylläpitämisestä vaikeaa pitkän päivän aikana. Vastustajaksi selvisi Paimion taekwondon Jasmin Manninen, joka otteli tarkkaa puolustavaa ottelua etujalallaan tilannetta halliten. Helmi löysi kuitenkin aseet Mannisen etujalan ohittamiseen ja otti selkeän voiton lukemin 15-5. Helmille voitto tarkoittaa kauden kolmatta sarjavoittoa ja 18 pisteen kaulaa liigan kärjessä, kun kaksi osakilpailua on enään jäljellä.

Matti pääsi myös ensimmäisen kierroksen ottelun suoraan kaaviossa eteenpäin. Semifinaaliottelussa vastaan asettui Marko Aarnio Paimion taekwondosta. Matti johti ottelua pitkään, mutta Aarnio onnistui tasoittamaan tilanteen toisen erän lopulla. Ratkaisu haettiin sudden death erästä, jossa Matti oli aavistuksen vastustajaansa jäljessä ja hävisi ottelun. Tulokseksi kuitenkin pronssinen mitali.

Seura onnittelee molempia hienosta esityksestä! Seuraavat ottelukilpailut Nurmijärvellä 14.11. Sinne kaikki innokkaat mukaan!

Teksti: Simo Siltanen.


Samankaltaisia kirjoituksia