Ottelukilpailut Nurmijärvellä 1.4.

Lauantaina 1.4. järjestetään ottelukilpailut Nurmijärvellä Maaniitun koululla. Kisoissa ovat taas sarjat niin kokeneille kuin aloittelijoillekin. Kaikki innokkaat mukaan kisailemaan, jos olet epävarma, niin juttele Simon kanssa asiasta ensin. Lisätietoa kisasta saa myös tutustumalla kilpailukutsuun .

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta viimeistään 24.3. mennessä. Kisa kuitenkin täyttyy nopeasti, joten kannattaa ilmoittautua viipymättä!

Kisaan valmistautuvat voivat lisäksi hakea kokemusta seuran salikisoista kisoja edeltävänä sunnuntaina 26.3. kello 12-15. Innokkaimmat ovat myös tervetulleita Helsingin taekwondoseuran kilparyhmän avajaisleirille mukaan sparrailemaan ja harjoittelemaan lauantaina 18.3. kello 11-15 välillä. Lisätietoa Simolta (simo@hwarang.net tai 0400605951)


Samankaltaisia kirjoituksia