Lohjan liikesarjakisoista useita mitaleita ja kokemusta

Lohjan liikesarjakisoista useita mitaleita ja kokemusta

Lohja Open avasi liikesarjojen kansallisen kilpailukauden lauantaina 11.3. Kilpailu oli yksi suurimmista Suomessa järjestetyistä, osallistujia oli Suomesta ja Ruotsista yhteensä reippaasti yli 100. Runsas osallistujien joukko näkyi muun muassa siinä, että parissa ranking-sarjassa päästiin karsimaan finaaliin pääsijöitä. EHT:stä kilpailijoita oli peräti seitsemän ranking-sarjoissa ja viisi harrastaja- ja ilvessarjoissa. Tuloksena oli mitalien kimallusta ja runsaasti kokemusta avuksi seuraaviin koitoksiin.

Ranking-sarjoissa esiintyivät ensimmäistä kertaa Mia Knutsson ja Patricia Uuskoski. Eevi Huuskoselle, Matti Huuskoselle, Mico Knutssonille, Johanna Nukarille ja Pranav Punagantille viralliset sarjat olivat jo tuttu juttu. Kilpailujen ensikertalaisia olivat ilveksissä Anna Alatalo sekä harrastajissa Piia Kalliokoski ja Tuula Tuononen, ilvesten Leo Lehti ja Aniish Punaganti olivat puolestaan kilpailleet aiemmin. Useamman mitalin rohmusivat kokeneiden Johannan, Eevin ja Micon lisäksi sarjoissaan uudet kasvot Mia ja Piia. Osa taistoista oli tiukkoja, mielenkiintoinen kilpailuvuosi tulossa!

Lohja2017_Kisapalaveri.jpg

Ranking-sarjat

  • kultaa: Matti (yli 40 v. miehet), Johanna (alle 40 v. naiset), Eevi (junioritytöt, alle 17 v. parit Kuopion Veeti Koivistoisen kanssa, alle 17 v. ryhmät Mudon Naam Suomalaisen ja Klaukkalan Tara Tuokon kanssa )
  • hopeaa: Johanna (elimination naiset), Mico (alle 17 v. ryhmät Porin Daniel Halosen ja Kuopion Veeti Koivistoisen kanssa)
  • pronssia: Mico (junioripojat), Mia (alle 17 v. parit TU11:n Methasit Kopiston kanssa, alle 17 v. ryhmät TU11:n Aino Kortelaisen ja Sara Quinonesin kanssa)
  • pistesijat: Pranav 4. (kadettipojat),  Mia 4. (kadettitytöt), Matti 5.-8. (elimination miehet), Pranav ja Patricia 5. (alle 17 v. parit), Patricia 6. (junioritytöt)

Lohja2017_Patu_Pranav.jpg

Harrastajat ja ilvekset

  • kultaa: Piia ja Tuula (harrastajaparit, alemmat vyöt)
  • pronssia: Piia (vihreät naiset), Leo (siniset ilvekset)
  • pistesijat: Anna 4. (vihreät naiset) ja 5. (vihreät ilvekset), Tuula 6. (vihreät naiset), Aniish 9. (vihreät ilvekset)

Lohja2017_Piia_Tuula.jpg

Lohjalla aloitettiin muutaman vuoden tauon jälkeen taas myös ranking-pisteiden keruu. Tässä EHT kunnostautui, pisteitä taisi ropista useampi kymmen. EHT:n valmentajina toimivat Johanna, Sirpa Huuskonen ja Milla Knutsson.

Onnittelut kaikille kilpailijoille, nähtiin paljon upeita EHT:n esityksiä ja venymisiä! Hieno joukkue, johon myös uudet kasvot ovat aina tervetulleita! Seuraavaksi Kuopioon, kisat ovat 8.4.!

kuvat: Sirpa Huuskonen (1,4), Hanna Knutsson (2,3)


Samankaltaisia kirjoituksia