Talvisuurleiri 9.-11.2. Espoossa – ilmoittautumisen DL 4.2., aikataulu päivittynyt!

Talvikauden suurtapahtuma Talvisuurleiri pidetään tänä vuonna 9.11.2. Solvallan Urheiluopistolla Espoossa. Leirin järjestää Suomen Taekwondoliitto ja harrastevaliokunta yhteistyössä liikesarjavaliokunnan ja otteluvaliokunnan kanssa. 

Kohdennettuja harjoituksia on alle 14-vuotiaille junioreille, aikuisille, mustille vöille sekä ottelu- ja liikesarjakilpailijoille. Ohjelmakattaus tulee olemaan perinteiseen tapaan monipuolinen. Ohjaajiksi ovat varmistuneet Se Hoon Jang Koreasta sekä Tatu Iivanainen, Kari Sirviö, Eero Viinikainen, Ari Lindroos, Olli Siltanen, Laura Ojanen, Marco Halonen ja Tero Kuorikoski Suomesta.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Suomen Taekwondoliiton sivuilla: Talvisuurleiri 2018 . Leirisivuilta löydät myös päivittyneet ohjelmatiedot. Ilmoittautumiset viimeistään 4.2. Suomisportin sivuilla .

Talvisuurleiri on tapahtuma, joka kokoaa Suomen taekwondoperheen yhteen. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa, sillä leiri pidetään nyt todella lähellä, Nuuksiossa 17 kilometrin päässä Espoon keskuksesta. Voit valita sinulle sopivan leiripaketin! Nyt kaikki EHT:n harrastajat leirille! Ilmoittautua kannattaa jo senkin tähden, että osa seuran ko. viikonlopun harjoituksista todennäköisesti perutaan läheisen Talvisuurleirin takia.


Samankaltaisia kirjoituksia