Liikesarjakilpailut Lohjalla 3.3. ja leiri 4.3. - Huom! Ilmoittaudu Sirpalle viimeistään 22.2.!!!

Vuoden 2018 ensimmäinen kansallinen liikesarjojen ranking-kilpailu on Lohja Open 3.3. Paikkana on Mäntynummen Liikuntahalli (Mäntynummenkuja 15, Lohja). Kilpailussa on ranking-, harrastaja- ja ilvessarjat eli sarjoja löytyy kaikille vyöarvoille. Lisätietoja kilpailukutsusta . Kilpailuun voi tulla myös kannustamaan, yleisöllä on vapaa pääsy.

Seuran ilmoittautumiset Sirpa Huuskoselle (sirpa(@)hwarang.net) torstaihin 22.2. klo 20:00 mennessä

  • Tietoihin nimi, syntymäaika, vyöarvo, lisenssinumero ja sarjat, joihin osallistut.
  • Lisätietoja kilpailemisesta saat Johanna Nukarilta (johanna(@)hwarang.net) tai kysymällä poomsae-harjoituksissa.
  • Ilmoittautumisten etenemistä voit seurata osoitteessa tpss.eu .

Kilpailun jälkeen sunnuntaina 4.3. Lohjalla on liikesarjojen avoin maajoukkueleiri, johon kaikki ovat tervetulleita. Ohjaajina ovat Tatu Iivanainen ja Marco Halonen. Kolmen harjoituksen leirin hinta on 35 euroa. Ilmoittautumiset leirille


Samankaltaisia kirjoituksia