Taekwondokesäleirejä tarjolla Helsingissä

Kesälläkin on mahdollista harjoitella taekwondoa hyvässä porukassa ja rennolla mielellä lapsille ja nuorille tarkoitetuilla kesäleireillä. Helsingin taekwondoseura järjestää kesällä neljä erilaista kesäleiriä, joihin Espoo Hwarang Teamin harrastajat ovat erittäin tervetulleita. Kaikilla leireillä harjoitukset ovat  päiväsaikaan kello 11-15.

Ensimmäisenä on +7-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoittu perinteinen leiri, jossa treenataan taekwondon kaikkia osa-alueita muiden leiriin kuuluvien aktiviteettien ohessa. Leirin ajankohta on 4.-8.6.2018. 

Ottelusta kiinnostuneille pidetään tätä seuraavalla viikolla 11.-14.6.2018 otteluteemainen leiri, jossa pureudutaan ottelu- ja potkutekniikan kehittämiseen. Tämä leiri sopii erittäin hyvin ottelukisaamisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. 

Kolmantena leirinä on akrobatiasta ja hyppypotkuista kiinnostuneille tarkoitte leiri elokuun alussa 2.-3.8.2018.

Kesän päättää vielä toinen otteluteemainen leiri 6.-7.8.2018

Kaikilla leireillä on EHT:läisille tutut Simo Siltanen ja Helmi Härkönen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen  https://htkd.myclub.fi/flow/events/public

Leirit ovat olleet suosittuja edellisinä vuosina ja paikkoja on rajallisesti. Varaathan omasi nopeasti, niin pääset mukaan!


Samankaltaisia kirjoituksia