Pronssia ja finaalisijoja Belgian avoimista

Pronssia ja finaalisijoja Belgian avoimista

Belgian avoimissa liikesarjakilpailuissa 16.19.3.  Knutssonin sisarukset jatkoivat upeita kansainvälisten kilpailujen esityksiään saavuttaen kaksi  G1-mitalia. Mico Knutsson saavutti pronssia junioripojissa ja Mia Knutsson kadettipareissa (parina Methasit Kopisto, TU11). Lisäksi Mico oli viides junioripareissa (parina Naam Suomalainen, Mudo Lohja) ja Mia sijoilla 57 (tarkistus!) kadettitytöissä.

Belgia2018_Mia_Plum.jpg

Muut EHT:n kilpailijat taistelivat myös finaalissa. Johanna Nukari kilpaili suoraan finaalissa alle 40-vuotiaiden naisten elimination-kilpailussa. Johannan pudotti mitaleilta hallitseva Euroopan mestari. Eevi Huuskosella oli yhtä huono arpaonni alle 30-vuotiaissa naisissa. Vastaan tuli niin ikään hallitseva Euroopan mestari ja Eevin tie päättyi huikeista pisteistä huolimatta heti alkuunsa (sijoitus 17.). Eevi sai hieman hyvitystä parisarjassa, jossa hän eteni finaaliin Veeti Koivistoisen (Kuopion Taekwondo) kanssa. Alle 30-vuotiaissa pareissa lopullinen sijoitus oli seitsemäs.

Matti Huuskonen eteni finaaliin yli 50-vuotiaissa miehissä sijoittuen lopulta kahdeksanneksi. Sirpa Huuskonen oli puolestaan suoran finaalin viides.

Onnittelut kilpailijoille!

Belgia2018_Eevi.jpg

kuvat: Johanna Nukari (1), Sirpa Huuskonen (2,3)


Samankaltaisia kirjoituksia