EHT ja HTKD menestyksekkäinä Nurzi Open 2018 ottelukilpailuissa

EHT ja HTKD menestyksekkäinä Nurzi Open 2018 ottelukilpailuissa

Nurmijärvellä 14.-15.4. käydyssä Nurzi Open 2018 ottelukilpailussa Espoo Hwarang Teamin ja Helsingin taekwondoseuran yhteinen otteluporukka oli menestyksekäs, niin liiga- kuin harrastajasarjojenkin puolella. Liigassa meiltä kilpaili yhteensä 10 ottelijaa, joista kaksi kilpaili kahdessa painoluokassa. Kisan ollessa kansainvälinen, otteluvoittoja saatiin niin suomalaista, kuin ulkomaisistakin vastustajista.

Kokonaissaldo kilpailuista oli hieno:

8 kultaa (4 EHT & 4 HTKD), 4 hopeaa (3 EHT & 1 HTKD) ja 4 pronssia (2 EHT & 2 HTKD).

Kultamitalin saavuttivat liigan puolella Helmi Härkönen (EHT), Maria Kirjavainen (HTKD), Leo Lehti (EHT), Otto Susiluoto (HTKD), Vertti Salminen (EHT) ja Inari Susiluoto (HTKD).

Helmi otteli kahdessa sarjassa voittaen pääpainoluokassaan -57kg kaksi ruotsalaista vastustajaansa. Ylemmässä -62kg painoluokassa Helmi eteni finaaliin häviten finaaliottelunsa tutulle kilpakumppanilleen Jasmin Manniselle.

Maria Kirjavainen ja Leo Lehti olivat pienemmissä sarjoissa ja pääsivät suoraan finaalikierrokselle. Molemmat hoitivat tyylikkäästi ottelunsa ja pokkasivat voitot niistä.

Vertti Salminen oli liigakilpailuiden ensikertalainen. Hän voitti tiukan välieräottelunsa ja eteni finaaliin. Finaalivastus satutti itsensä omassa välierässään ja joutui luovuttamaan kullan Vertille ottelematta hänen kanssaan.

HTKD:n Susiluotojen sisarukset ovat tehneet vahvaa tuloa kadettisarjojen kärkeä kohden viimeisen vuoden aikana. Otto Susiluoto otteli kahdessa sarjassa saavuttaen oikeasta painoluokastaan -37kg kultaa. Isommassa painoluokassa Otto kaatoi alkuerissä vastustajansa, mutta espanjalainen sarjan voittanut vastus oli vielä liian kova pala. Nuorempi Susiluoto, Inari, osoitti esimerkillään miten tärkeää loppuun asti yrittäminen on. Hän raivasi tiensä finaaliin ja finaalissa meni pääosumapisteillä vastustajan ohi, kun aikaa oli jäljellä noin 0,3 sekuntia.

Hopeamitaleitakin liigasarjoista saatiin muutamia. Ahmet Polat (EHT) otteli erittäin hienosti voittaen kaksi ensimmäistä vastustajaansa selkein pistein. Finaaliottelussa hän kohtasi espanjalaisen, jolle Otto hävisi semifinaalissa. Espanjalainen oli liian kova pala purtavaksi vielä Ahmetillekkin tällä kertaa. Toisen hopeamitalin liigasarjoista toi Helmi Härkönen ylemmästä painoluokastaan.

Värisuoran liigasarjojen osalta täydensi Otto Susiluoto ylemässä painoluokassaan. Liigassa kilpailivat edellämainittujen lisäksi myös Alice Laasonen (HTKD), Patricia Uuskoski (EHT) ja Felipe Pöyhönen (HTKD). Heidän suorituksensa eivät tällä kertaa riittäneet palkintopallille asti.

Harrastajasarjoistakin mitaleita ja hienoja suorituksia saatiin kelpo määrä. Kultamitalin saavuttivat Kari-Matti Lehti (EHT) ja Ronja Koikkalainen (HTKD). Hopealle ylsivät Gisela Tilgmann (EHT) ja Onni Suoniitty (HTKD). Pronssille pääsivät Nikolaj Tilgmann (EHT), Minttu Vasarainen (HTKD) ja Lotta Eskola (EHT). Jarkko Kilpeläinen (HTKD), Elmo Eskola (EHT), Henry Suoniitty (HTKD), Leel Bhupathiraju (EHT) jäivät tällä kertaa mitalien ulkopuolelle.

Seuraavat ottelukilpailut järjestetään 19.5. Ikaalisissa. Tänne vielä kaikki porukalla ottelemaan ja kehittymään.


Samankaltaisia kirjoituksia