Ikaalisten ottelukilpailut 19.5. (Salikisat ottelu/poomse Nummelassa 11.5.)

Kevätkauden 2018 viimeinen kotimaan ottelukilpailu järjestetään Ikaalisissa 19.5. Tänne on lähdössä seuran kisaajaporukkaa ja myös ensikertalaisia kannustetaan lähtemään mukaan tutustumaan taekwondokilpailemiseen ja viettämään mukavaa viikonloppua Ikaalisiin. Kisa on sen verran kaukana, että suurin osa osallistujista on menossa edellisenä iltana jo Ikaalisten kylpylähotelliin majoittumaan. Majoitus- ja kyytiasiat hoidetaan itse, mutta niihin voi tarvittaessa pyytää apua.

Ilmoittautuminen kisaan 10.5. mennessä tämän linkin kautta

https://goo.gl/forms/v0qSLysvVZLr2k5u2

Kisakokemusta voi ennen Ikaalisia hankkia Nummelan salikilpailuista pe 11.5. Tästä löytyy lisätietoa taekwondoliiton sivuilta. Nummelaan lmoittautuminen Simolle sähköpostilla 2.5. mennessä. Salikisoissa mukana poomse ja ottelu.

Lisätietoa Simolta simo@hwarang.net / 0400605951


Samankaltaisia kirjoituksia