HTKD:n ja EHT:n yhteistyö laajenee

Helsingin Taekwondoseuran ja Espoo Hwarang Teamin menestyksekäs yhteistyö jatkuu ja laajenee. Seurojen uusi yhteinen kehityshanke on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 15 000 euron seuratuen. Uusi tuki mahdollistaa uuden täyspäiväisen työntekijän palkkaamisen seurojen toimintaan ja sitä kautta myös harrastustoiminnan laajentamisen pääkaupunkiseudulla.

Yhteistyön ytimessä laadukas seuratoiminta

HTKD ja EHT palkkasivat viisi vuotta sitten seuroihin täyspäiväisen nuorisopäällikön mahdollistaen siten seurojen harrastustoiminnan kasvattamisen ja kehittämisen aikaisempaa laadukkaammaksi. ”Nuorisopäällikön onnistunut palkkaaminen on avannut paljon mahdollisuuksia kehittää molempien seurojen toimintaa eteenpäin ja nyt on tullut aika ottaa seuraava merkittävä askel tällä tiellä”, kertoo EHT:n Tero Alén.

Seurojen yhteinen visio laadukkaasta taekwondoharrastamisesta pääkaupunkiseudulla mahdollistaa tiiviin yhteistyön seurojen välillä. Yhteistyön tulevaisuutta HTKD:n Henri Nordenswan pohtii seuraavasti: ”Seurojen samankaltainen arvomaailma tekee yhteistyöstä poikkeuksellisen luontevaa. Näemme yhteistyön seurojamme sekä harrastajiamme tukevana suurena mahdollisuutena”.

Jo syksyllä tapahtuu

Hankkeen ensimmäiset vaikutukset näkyvät harrastajille jo heti kesälomien jälkeen, kun seurat laajentavat toimintaansa uusilla harjoitusvuoroilla mm. Lauttasaaressa. Lauttasaaren harjoitusvuoroilla aloittavat uudet lasten taekwondoryhmät.

Myös seuratuen avulla palkattava uusi työntekijä aloittaa työnsä vielä tämän vuoden aikana. Uudeksi työntekijäksi on valittu Haaga-Heliasta joulukuussa liikunnanohjaajaksi valmistuva taekwondoin Mari Aalto. Nurmijärvellä taekwondon aloittanut Mari onkin monille harrastajille jo tuttu kasvo. Hän on ollut lajin parissa 14 vuotta ja ura taekwondon parissa oli ajatuksissa jo opintoja aloittaessa. ”Odotan innolla töiden alkua!”, Mari kertoo innostuneesti ja jatkaa: ”Erikoistuin opinnoissani kunto- ja terveysliikuntaan, mikä kyllä varmasti näkyy käytännön ohjaamisessa sekä ohjausfilosofiassani.”

Mari aloittaa työnsä täyspäiväisesti joulukuussa.


Samankaltaisia kirjoituksia

  • Ei vastaavia kirjoituksia.