EHT/HTKD ottelujoukkueelle kuusi suomenmestaruutta Vantaalta. Helmin finaali televisiossa ja YLE Areenassa

EHT/HTKD ottelujoukkueelle kuusi suomenmestaruutta Vantaalta. Helmin finaali televisiossa ja YLE Areenassa

Vantaan Energia-Areenalla kilpailtiin taekwondon suomenmestaruuksista ottelussa ja liikesarjoissa launtaina 7.7.2018 osana isompaa SM-viikko tapahtumaa. Seuramme saavutti liikesarjoissa 9 suomenmestaruutta, eikä tulos ottelujoukkueellakaan jäänyt vaatimattomaksi.

Espoo Hwarang Teamin ja Helsingin taekwondoseuran yhteinen ottelujoukkue nimittäin otti peräti kuudesta sarjasta mestaruuden. Tämän lisäksi saavutettiin kolme pronssia ja yksi viides sija. Kehitys on tuloksellisesti ollut huimaa sillä vuosi sitten Tampereella otelluissa SM-kilpailuissa porukallamme oli vain kolme ottelijaa ja tuloksena yksi suomenmestaruus. 

Suomenmestareita ottelussa vuonna 2018:

Helmi Härkönen -57kg ja -62kg

Leo Lehti -57kg

Maria Kirjavainen +73kg (HTKD)

Otto Susiluoto -37kg (HTKD)

Inari Susiluoto -29kg (HTKD)

Pronssimitalisteja olivat Ahmet Polat, Vertti Salminen ja Susan Nguyen (HTKD). Patricia Uuskoski ei valitettavasti tällä kertaa yltänyt mitalille asti.

Tapahtumaa kuvattiin YLE:n suoraan televisiolähetykseen, joka löytyy 30 päivän ajan katsottavaksi YLE Areenasta (SM-viikko: taekwondo). 

https://areena.yle.fi/1-4435660

Lähetyksessä voi bongata monia tuttuja Espoo Hwarang Teamista niin ottelijan, valmentajan, kuin kannustajienkin rooleista. Helmi Härkösen finaaliottelu -57kg sarjassa pääsi kokonaisuudessaan kuvatuksi. Helmi pääsi ottelun jälkeen myös toimittajan haastateltavaksi.

Kilpailuun valmistautunut ottelujoukkueemme on tehnyt sitoutuneesti työtä tuloksen eteen jo pitkään, mutta varsinkin kesäkuun ajan vedetyt kahdet treenit päivässä kertovat paljon kisaajien tahtotilasta. Tämä työ jatkuu ja ensi vuonna pyrimme taas parantamaan tästä kerrasta.

Onnittelut kaikille kilpailuissa mitalin ansainneille ja itsensä ylittäneille!


Samankaltaisia kirjoituksia

  • Ei vastaavia kirjoituksia.