Eeville hopeaa ja pronssia Iso-Britanniasta

Eeville hopeaa ja pronssia Iso-Britanniasta

Heinäkuun kilpailumatka Lontooseen toi seuraan kaksi liikesarjojen A-class -mitalia ja yhden finaalipaikan. EHT:stä tulosta tekivät Eevi Huuskonen ja Sirpa Huuskonen. Kyseessä olivat British Taekwondon kansainväliset liikesarjojen mestaruuskilpailut 14.15.7.2018. 

Lauantai 14.7. oli pyhitetty yli 18-vuotiaiden sarjoille. Suomalaisia oli mukana neljä kilpailijaa  ja valmentajana toimi Ari Koivistoinen (Kuopion Taekwondo). 

Eevi kiri hopealle 1830 -vuotiaissa naisissa. Finaaliin mentiin kahden karsinnan kautta, sarjassa oli yli 20 osallistujaa. Parisarjassa Eevi ja Veeti Koivistoinen (Kuopion Taekwondo) saivat tiukassa kilpailussa pronssia.

Lontoo2018_ennen.jpg

Sirpa eteni finaaliin 5160 -vuotiaissa naisissa. Lopullinen sijoitus oli kahdeksas.

British Openiin osallistui lähes 300 kilpailijaa 15 maasta. Kahdelle päivälle jaettujen sarjojen takia kilpailupäivä ei muodostunut pitkäksi ja hieman myöhästyneen käynnistymisen jälkeen järjestelyt pelasivat. Käytössä oli neljä kenttää. Kilpailut käytiin cut off -systeemillä kaikissa sarjoissa, mikä lisäsi mukavuutta. Suosittelemme brittikilpailua!

Lontoo2018_kaikki.jpg

teksti Sirpa Huuskonen, kuvat Ari Koivistoinen (1), Katja Koivistoinen (2, 3)


Samankaltaisia kirjoituksia