15.12. syyskauden vyökokeet

Tänä vuonna pidämme kaikille ryhmille yhteiset vyökokeet lauantaina 15.12. klo 9 alkaen Keski-Espoon liikuntahallissa osoitteessa Kaivomestarinniitty 2. Päivän tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä ajankohtaa seuran sivuilla. Kannattaa kuitenkin varata jo päivä kalenterista. Vyökokeiden lisäksi luvassa myös muuta ohjelmaa kuten yhteisharjoitukset sekä lajinäytös.

Myös vyökokeen maksukäytäntö poikkeaa aikaisemmasta. Tänä vuonna emme laskuta vyökoetta jälkikäteen vaan kaikilla osallistujilla tulee olla vyökoemaksu maksettuna ennen kokeen alkua. Maksun voi suorittaa etukäteen MobilePaylla tai paikanpäällä yleisimmillä maksukorteilla. Myös maksuista tulee tarkempi ohjeistus lähempänä ajankohtaa.

Dan-kokeet puolestaan järjestetään 1-3. daneille 1.12. ja opettaja-arvoille 8.12. yhdessä Helsingin Taekwondoseuran kanssa heidän dojangilla.


Samankaltaisia kirjoituksia