Neljä EHT:n liikesarjakilpailijaa valittu EM-joukkueeseen

Liikesarjojen EM-kilpailut ovat Turkissa 2.4.4.2019. EHT:n liikesarjakilpailijoista lähtevät Suomea edustamaan Mia Knutsson, Eevi Huuskonen, Johanna Nukari ja Matti Huuskonen. Mia, Eevi ja Johanna kilpailevat kahdessa sarjassa, Matti yhdessä:

  • Mia: junioriparit (Taekwondourheilijat 2011:n Methasit Kopiston kanssa) ja juniorityttöjen ryhmät (Porin Taekwondon Helmi Riuttalan ja Mudo Lohjan Naam Suomalaisen kanssa)
  • Eevi: naiset alle 30 v. ja alle 30 v. parit (Budokwai Taekwondon Olli Siltasen kanssa)
  • Johanna: naiset alle 40 v. ja yli 30 v. naisten ryhmät (Budokwai Taekwondon Triin Saviaukin ja Manse Taekwondon Niina Virtalan kanssa)
  • Matti: miehet alle 60 v.

Koko maajoukkueen kokoonpanon löydät liiton uutisesta . Turkkiin suuntaa reippaasti yli 20 urheilijan joukkue päävalmentaja Marco Halosen ohjauksessa.  Onnittelut valituille ja tsemppiä matkaan! EM-kilpailujen jälkeen 6.4. on suunniteltu pidettäväksi Beach EM-kilpailut, joihin osallistuminen on todennäköisesti avointa eli sarjoihin voi osallistua useampi maastaan ja myös seurojen edustajana.


Samankaltaisia kirjoituksia