Liikesarjojen Porvoo Open 13.10.

Syksyn seuraava liikesarjakilpailu on Porvoo Open sunnuntaina 13.10. Kisapaikkana on Porvoon Urheiluhalli, osoite Laivurinpolku 3. Mukana ovat ranking-, harrastaja- ja ilvessarjat eli kaiken ikäisille ja vyöarvoisille löytyy sarjoja. Lue lisää kilpailukutsusta .

Seuran ilmoittautumiset 4.10. mennessä Sirpa Huuskoselle (sirpa.huuskonen(@)hwarang.net). Tietoihin nimi, syntymäaika, osallistumissarja(t), lisenssinumero ja vyöarvo. Lisätietoja kilpailemisesta antaa Johanna Nukari (johanna.nukari(@)helsinki.fi). Ilmoittautumisia voit seurata osoitteessa tpss.eu .

Huomioi harjoittelussasi seuran liikesarjaharjoitukset: tiistaisin kilpailijoille, torstaisin kaikille harrastajille, lauantaisin vapaavuoro ja sunnuntaisin vähintään taeguk sa jangin (4. poomse) osaajille. Jos kilpaileminen on liikesarjojen osaamisesta kiinni, niin liity harjoitusrinkiin, siellä oppii!


Samankaltaisia kirjoituksia