Helmi, Eevi ja Willie Islannin PM-kilpailuihin

Tänä vuonna EHT:stä lähtee Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin pieni mutta sitäkin terhakampi joukkue. Helmi Härkönen, Eevi Huuskonen ja Willie Zhang matkaavat perjantaina Keflavikiin Islantiin. Sekä ottelu- että liikesarjakilpailut pidetään lauantaina 17.5.2014. Taustajoukoiksi lähtevät Simo Siltanen ja Sirpa Huuskonen.

Helmi edustaa Suomea ottelussa sarjassa naiset alle 57 kg ja Eevi sarjassa kadetit alle 44 kg. Liikesarjojen maajoukkue-edustajina Eevi kilpailee kadettitytöissä ja Willie junioripojissa. Lisäksi Eevi ja Willie kilpailevat juniorien parisarjassa.

Helmi ja Simo ennättivät hädin tuskin pestä pyykkinsä tiistaisen Ruotsin Lommasta paluun jälkeen. Willie käy vielä viikon kolmannessa tentissä lähtöaamuna. Simo pitää torstai-iltana otteluharjoitukset, joihin Helmi ja Eevi osallistuvat. Lähtötohinat tasaantuvat kyllä viimeistään lentokoneessa.

Toivotetaan tsemppiä kilpailijoille! PM-tuloksia EHT:n sivuilla viimeistään alkuviikosta.


Samankaltaisia kirjoituksia