Kuusi SM-kultaa, kaksi SM-hopeaa!

Kuusi SM-kultaa, kaksi SM-hopeaa!

Euran lauantaisten ottelun ja liikesarjojen Suomen mestaruuskilpailujen menestys oli espoolaisittain huima. EHT:n liikesarjakilpailijat Eevi Huuskonen, Matti Huuskonen, Johanna Nukari ja Mico Knutsson sekä ottelija Helmi Härkönen tyhjensivät palkintopöytää tosissaan: yhteensä kahdeksan mitalia ja yksi neljäs sija. Liikesarjoissa valmensi Johanna ja ottelussa Simo Siltanen.

Liikesarjoissa Eevi keräsi kolme SM-kultaa. Eevi voitti juniorityttöjen yksilösarjan, joka oli yksi päivän kovatasoisimmista. Toinen kulta tuli varmaan tyyliin junioripareissa Kuopion Taekwondon Veeti Koivistoisen kanssa. Kolmas kulta lohkeni 12-17-vuotiaiden ryhmäsarjassa Linda Halosen (Porin Taekwondoseura) ja Nea Säynäjoen (Tampere Kumgang Taekwondo) kanssa.

SM2015_junioritrio.jpg

Johanna uusi viime vuoden alle 40-vuotiaiden naisten Suomen mestaruutensa. Lisäksi hän otti kultaa Helsingin Taekwondoseuran Kim Rejmanin kanssa yli 30-vuotiaissa pareissa.

Myös Micon tyyli puri kultatahtiin ja hän uusi ansaitusti vuoden 2014 kadettipoikien mestaruutensa.

Matti kilpaili yli 40-vuotiaiden miesten sarjassa, sillä 5160-vuotiaiden sarjaa ei järjestetty. Sarja oli liikesarjapuolella ainoa, jossa käytiin aluksi semifinaali. Matti oli finaalin neljäs. Yli 30-vuotiaiden ryhmässä Matti sai SM-hopeaa Antti Mynttisen (Keravan Taekwondoseura) ja Vesa Suomalaisen (Mudo Lohja) kanssa.

SM2015_Johanna ja Matti.jpg

Ottelussa Helmi otti toisen aikuisten SM-mitalinsa. Viime vuonna tuli pronssia alle 62 kg sarjasta. Nyt väri oli hopeinen ja sarjana alle 57 kg naiset. Sarjassa oli seitsemän osallistujaa ja Helmi eteni ensimmäisen kierroksen arvalla. Semifinaaleissa kaatui riihimäkeläinen Roosa Torttila jatkoajan äkkikuolemalla. Finaalissa Helmi joutui tunnustamaan turkulaisen Maria Ahmedin paremmakseen pistein 27, mutta ei ilman taistelua!

SM2015_Helmi.jpg

Lämpimät onnittelut kilpailijoille  mahtavia saavutuksia! Ja lisää kisatunnelmista voit kysyä tuoreilta SM-mitalisteilta seuran harjoituksissa!

Seuraavia SM-kilpailuja ei tarvitsekaan pitkään odottaa, sillä niiden pitäisi olla jo ensi vuoden helmikuussa. Katso kaikki 19.9. tulokset: SM-kilpailut 2015 .

Kuvat: Sirpa Huuskonen


Samankaltaisia kirjoituksia