Eeville pronssia ja parihopeaa Unkarin avoimista

Eeville pronssia ja parihopeaa Unkarin avoimista

Lauantain 26.9. Unkarin avoimiin liikesarjakilpailuihin osallistui EHT:n Eevi Huuskonen valmentajanaan Sirpa Huuskonen. Eevi toi Budapestin tuliaisina A-sarjojen juniorityttöjen pronssia ja junioriparien hopeaa.

Juniorityttöjen sarjassa oli yhteensä 13 kilpailijaa. Eevi selvitti tiensä kahdeksan tytön finaaliin seitsemäntenä, mutta teki finaalissa huiman nousun pronssille. Kultaa voitti tanskalainen, hopealle tuli hollantilainen.

Unkari2015_mitalistit.jpg

Junioripareihin Eevi osallistui Veeti Koivistoisen (Kuopion Taekwondo) kanssa. Eevi ja Veeti ottivat kolmannen kansainvälisten avointen kilpailujen parimitalinsa: hopeaa heti tarkan tanskalaisparin jälkeen. Veevien synkro alkaa purra!

Kaikki kolme Unkarin kilpailuun osallistunutta suomalaista etenivät finaaliin. Veeti oli junioripoikien viides ja Essi Labart (TU11) alle 30-vuotiaiden naisten kuudes. Onnittelut!

Koska matkaan lähdettiin jo torstai-iltana ja palattiin pikkutunneilla maanantaina, ennätettiin Unkarissa leikkimään myös vähän turistia ja muun muassa syöttämään kaloja. Ja sää ei suosinut satoi niin kuin Suomen suvessa.

Unkari2015_jalat ja kalat.jpg

Unkari2015_siltamaisema.jpg

Kuvat: Ari Koivistoinen (1,3), Sirpa Huuskonen (2,4)


Samankaltaisia kirjoituksia