Johanna, Eevi ja Matti PM-kilpailuihin Tanskaan

Johanna, Eevi ja Matti PM-kilpailuihin Tanskaan

Vuonna 2016 taekwondon Pohjoismaiden mestaruuskilpailut pidetään lauantaina 30.1. Fredericiassa Tanskassa. EHT:stä lähtee kilpailuihin kolme liikesarjakilpailijaa: Johanna Nukari, Eevi Huuskonen ja Matti Huuskonen. Sirpa Huuskonen toimii PM-joukkueen yhtenä apuvalmentajana. Seuran ottelijoita PM-kilpailuihin ei tällä kertaa osallistu.

Johanna kilpailee alle 40-vuotiaissa naisissa ja yli 30-vuotiaiden ryhmäsarjassa yhdessä Triin Saviaukin (Budokwai) ja Niina Virtalan (Manse) kanssa. Eevin yksilösarja on 15–17-vuotiaat junioritytöt. Lisäksi hän osallistuu junioripareihin Veeti Koivistoisen (Kuopio) kanssa. Matin sarja on alle 60-vuotiaat miehet.

Johannalle ja Eeville PM-kilpailut ovat tuttu juttu, ja aiempaa menestystä on tullut runsaasti. Matti osallistuu PM-kilpailuihin ensi kertaa. Onnea matkaan poomseilijoille!

Ohessa vielä koko Suomen PM-joukkue .

kuva: Sirpa Huuskonen


Samankaltaisia kirjoituksia