Kultaa ja pronssia PM-kilpailuista

Kultaa ja pronssia PM-kilpailuista

Tanskassa 30.1. pidetyistä Pohjoismaiden mestaruuskisoista kertyi EHT:n liikesarjakilpailijoille neljä mitalia ja viides sija.

Johanna Nukari teki upeaa jälkeää sekä alle 40-vuotiaissa naisissa että yli 30-vuotiaiden naisten ryhmässä: kaksi PM-kultaa. Yksilösarjan voitto oli Johannan toinen PM-kilpailuissa, aikaisempi on vuodelta 2013. Ryhmässä Johannan kanssa esiintyivät Budokwain Triin Saviauk ja Mansen Niina Virtala. Sama ryhmä sijoittui EM-pronssille viime kesänä Serbiassa.

PM2016_Veeti ja Eevi.jpg

Hyvistä esityksistä huolimatta Eevi Huuskonen ei kirkastanut viime vuoden PM-hopeaansa: jaettu pronssi 1517-vuotiaissa junioritytöissä. Voitto meni Islantiin. Toinen Eevin pronssi tuli junioripareissa Kuopion Veeti Koivistoisen kanssa.

Matti Huuskonen sijoittui viidenneksi alle 60-vuotiaissa miehissä. Voiton vei tanskalainen. Matin esitykset olivat varmoja, mutta vielä niillä ei kaadettu kokeneita kanssakilpailijoita.

EHT:stä Tanskassa olivat mukana myös Sirpa Huuskonen liikesarjajoukkueen taustajoukoissa ja Shorok Bajelan ottelutuomarina.

Lämpimat onnittelut kilpailijoille! Ensi vuonna PM-kilpailut pidetäänkin todennäköisesti kotinurkilla!

Kts. kaikki PM-tulokset .

PM2016_Matti ja Ville.jpg


PM2016_kilpailijat.jpg

PM2016_Naam-Eevi-Tara.jpg

kuvat: Ari Koivistoinen (1, 2), Sirpa Huuskonen (3-5)


Samankaltaisia kirjoituksia