Liikesarjojen PM-kilpailuista mitaleita Espooseen

Liikesarjojen PM-kilpailuista mitaleita Espooseen

PM-kilpailut käytiin tänä vuonna Trelleborgissa, Ruotsissa tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Liikesarjojen pohjoismaiden mestaruuksista taisteltiin sunnuntaina 29.1. Johanna Nukari sai pronssia sarjassa naiset U40 ja kultaa kolmen hengen ryhmäsarjassa naiset O30 yhdessä Budokwai Taekwondon Triin Saviaukin ja Manse Taekwondon Niina Virtalan kanssa. Matti Huuskonen jäi niukasti mitaleilta sijoittuen neljänneksi sarjassaan miehet U60. Kilpailut toimivat muutoin mallikkaasti ja aikataulussa, mutta säännöistä poiketen jokaisella kentällä oli vain kolme tuomaria, jolloin kaikkien tuomareiden pisteet jäivät voimaan. Tästä huolimatta mestaruudet menivät käsittääksemme oikeisiin osoitteisiin!

PM2017_Johanna_Matti.jpg

Kuvat: Triin Saviauk (2)


Samankaltaisia kirjoituksia