PM-kilpailut 2018 Suomessa 20.1., tule kannustamaan urheilijoitamme!

Tänä vuonna Pohjoismaiden mestaruuskilpailut pidetään Suomessa. Paikkana on Trio Sport Center Vantaalla ja ajankohtana tuleva lauantai 20.1.

Espoo Hwarang Teamista Suomea on lähdössä edustamaan kymmenen urheilijaa. Vanhimmasta nuorimpaan liikesarjoissa kilpailevat Matti Huuskonen, Sirpa Huuskonen, Johanna Nukari, Eevi Huuskonen, Mico Knutsson, Patricia Uuskoski, Pranav Punaganti ja Mia Knutsson ja ottelussa Helmi Härkönen ja Ahmet Polat. Lisäksi Essi Labart on juontamassa kilpailua.

Liikesarjoihin on ilmoittautunut yhteensä yli 150 kilpailijaa ja otteluun yli 240. Tästä ei pidot parane! Tule seuraamaan vauhdikasta ja taidokasta taekwondoa ja kannustamaan seuran kilpailijoita! Yleisöllä on vapaa pääsy.

Tutustu aikatauluun ja muihin tietoihin kilpailusivuilla .


Samankaltaisia kirjoituksia