Eeville ja Micolle Espoon kaupungin urheilijastipendit

Eeville ja Micolle Espoon kaupungin urheilijastipendit

Joulun alla jouluisen mukavia uutisia liikesarjoihin: Espoon kaupunki myönsi Eevi Huuskoselle ja Mico Knutssonille urheilijastipendit vuoden 2019 harjoittelu- ja kilpailukuluihin. Stipendin saaminen edellyttää 1522 vuoden ikää sekä vähintään Suomen mestaruutta ja/tai maaotteluedustusta. Vuonna 2018 Eevi kilpaili 1830-vuotiaiden ja Mico 1517-vuotiaiden sarjoissa

MM2018_Mico_Naam.JPG

Näiden kahden nuoren liikesarjakilpailijan vuoden 2018 tuloslista onkin huikea. Kumpikin sai kaksi Suomen mestaruutta liikesarjoissa: Eevi alle 30 v. naisissa ja pareissa, Mico junioripojissa ja -pareissa. Eevin parina oli Veeti Koivistoinen (Kuopion Taekwondo) ja Micon Naam Suomalainen (Mudo Lohja). Lisäksi kumpikin voitti edellä mainitut sarjat Suomen liikesarjojen rankingissa. PM-kilpailuissa Mico sai kaksi hopeaa ja Eevi kaksi pronssia. Taiwanin liikesarjojen MM-kilpailuissa Mico edusti Suomea yksilöissä ja pareissa ja Eevi pareissa. Kansainvälisissä avoimissa kilpailuissa Mico saavutti kaksi yksilömitalia ja Eevi yksilö- ja parimitalin.

Espoon kaupungille kiitos tunnustuksesta ja kannustuksesta. Espoo Hwarang Team oli kiistattomasti Suomen paras liikesarjaseura ranking-pisteissä vuonna 2018. Hienoa että kotikaupunki Espoo tukee menestyviä urheilijoitamme, jotka edesauttavat taekwondon ja liikesarjojen näkyvyyttä.

MM2018_EeviVeeti.jpg

kuvat Ville Lehtinen (1,3) ja Ari Koivistoinen (2)


Samankaltaisia kirjoituksia