Sunnuntain poomsaen vaatimuksena jatkossa Taeguk 1–4; liikesarjateema lauantaisin

Sunnuntain poomsaevuoron klo 1617 rinnalle Kuitinmäkeen tulee keväällä lasten vuoro, jolloin salitila jaetaan kahtia. Osittain harjoittelutilan pienemisen takia ja osittain liikesarjaopettelun tehostamiseksi sunnuntain poomsaeryhmään on jatkossa vaatimuksena Taeguk 14 liikesarjojen osaaminen.

Mutta ei hätää, tehostamme puolestaan Taeguk 14 liikesarjojen opettelua omilla teemavuoroilla lauantai-aamuisin klo 9:3011:00. Vuorot on merkitty Yleisryhmä 10+ ja niissä on lisätietona kulloinkin teemana oleva liikesarja. Jos haluat opetella tai kerrata kyseisiä liikesarjoja tai niiden tekniikoita & kombinaatioita, niin merkkaa kalenteriin:

  • La 12.1.  Taeguk il jang (1), ohjaajana Sirpa
  • La 26.1. Taeguk ii jang (2), ohjaajana Matti
  • La 2.2. Taeguk sam jang (3), ohjaajana Essi
  • La 16.2. Taeguk sa jang (4), ohjaajana Eevi

Harjoituksissa käydään huolellä läpi niin aiheena oleva liikesarja kuin sen tekniikat.


Samankaltaisia kirjoituksia