Islannista liikesarjojen PM-kultaa, -hopeaa ja -pronssia

Islannista liikesarjojen PM-kultaa, -hopeaa ja -pronssia

Vuoden 2019 liikesarjojen ja ottelun PM-kilpailut käytiin 19.20.1. Islannin Keflavikissa. EHT:stä oli mukana kuusi liikesarjakilpailijaa: Mia Knutsson, Eevi Huuskonen, Milla Knutsson, Johanna Nukari, Sirpa Huuskonen ja Matti Huuskonen

Pohjoismaiden mestariksi ylsi Eevi alle 30 v. parisarjassa Olli Siltasen (Budokwai Taekwondo) kanssa. PM-hopeaa sai Johanna alle 40 v. naisissa ja PM-pronssia Mia juniorityttöjen ryhmässä Helmi Riuttalan (Porin Taekwondo) ja Naam Suomalaisen (Mudo Lohja) kanssa.

Muissa sarjoissa ei aivan mitaleille ylletty, mutta finaalisijoja tuli sitäkin enemmän. Matti oli neljäs alle 60 v. miehissä. Viidenneksi sijoittuivat Mia junioritytöissä, Sirpa alle 60 v. naisissa ja Johanna yli 30 v. pareissa Kim Rejmanin (Helsingin Taekwondoseura) kanssa. Kuudenneksi tuli Eevi alle 30 v. naisissa ja seitsemänneksi Mia junioripareissa Methasit Kopiston (Taekwondourheilijat 2011) kanssa. Lisäksi Milla edusti alle 30 v. naisten semifinaalissa. EHT:n edustajien sarjoista eniten kilpailijoita oli Eevin ja Millan alle 30 v. naisissa (24) ja Mian junioritytöissä (25). 

Onnittelut kilpailijoille! Vuosi sai hyvän alun. Ennen vuoden 2019 ensimmäistä kansallista liikesarjakilpailua (Lohja Open 16.17.3.) EHT:n liikesarjakilpailijoita suuntaa 9.10.2. pidettäviin Saksan avoimiin. Sieltä sitten lisää uutisia!

Suomen ennätyssuuren liikesarjajoukkueen kaikki PM-tulokset löydät liiton sivuilta .

kuva: Sirpa Huuskonen


Samankaltaisia kirjoituksia