Nurtzi Openista mitaleja EHTKD-ottelujoukkueelle

Nurtzi Openista mitaleja EHTKD-ottelujoukkueelle

Taekwondo Nurmijärvi järjesti lauantaina 11.5. perinteisen Nurtzi Openin Klaukkalan jäähallissa. Edellisten vuosien tapaan kisa oli saavuttanut kansainvälistä suosiota, kun kisaajia oli saapunut paikalle useammista eri maista. Espoo Hwarang Teamin ja Helsingin taekwondoseuran ottelijoita kilpailemassa oli yhteensä 19 kappaletta, joista 13 edusti EHT:tä. Mukana oli lisäksi runsaasti huolto- ja valmennusjoukkoja, joista valmentajina toimivat Simo, Tomi ja Samppa.

Espoo Hwarang Teamin ottelijoiden osalta kultamitaleille ylsivät Meah Stiller (C2 -55kg), Helmi Härkönen (R1 -57kg) ja Nikolaj Tilgmann (C2 -33kg). Meah otteli kaksi ottelua voittaen ensimmäisellä kierroksella venäläisen vastustajansa 22-2 ja finaalissa Budokwain Jade Helalan 10-1. Myös Helmi voitti kaksi ottelua kukistaen ensimmäisellä kierroksella ruotsalaisen vastustajansa piste-erolla 24-4 ja finaalissa Taekwondo Nurmijärven Elisa Toivosen 10-9. Nikolaj lopetti ottelunsa lyhyeen potkimalla 20 pisteen eron jo ensimmäisessä erässä finaalimatsissaan taekwondourheilijoiden Theo Silvennoista vastaan.

Hopeamitaleja ei tällä kertaa tullut, mutta pronssille ylsivät Anton Kaija, Sonya Salutskij, Gisela Tilgmann, Isla Vuorinen ja Niklas Niemi. Erityismaininta ottelukisojen ensikertalaiselle Anton Kaijalle, joka voitti ensimmäisellä kierroksellaan venäläisen vastustajansa 8-7 ja karsiutui finaalista tiukan 2-0 tappion jälkeen sarjan voittaneelle taekwondourhelijoiden Max Augustukselle.

Mukana ottelemassa olivat EHT:ltä myös Vertti Salminen, Leel Bhupathiraju, Aniish Punaganti ja Ahmet Polat, jotka eivät tällä kertaa valitettavasti yltäneet mitalisijoille.

Seura onnittelee kaikkia ottelijoitaan hyvistä suorituksista!

Kuva: Essi Labart


Samankaltaisia kirjoituksia