Liikesarjojen Ambassador's cup, ilmoittautumisten DL 12.10.!

Liikesarjojen Ambassador's Cup pidetään 26.10. Vantaalla. Mukana ovat sarjat ranking-kilpailijoille, harrastajille ja ilveksille sekä uutena parakilpailijoille. Kilpailukutsun löydät tapahtumasivuilta .

Ilmoittautumiset Sirpa Huuskoselle 12.10. mennessä s-postiin sirpa.huuskonen(@)hwarang.net. Tietoihin nimi, sarja(t), syntymäaika, vyöarvo ja lisenssinumero (sportti-id). Lisätietoja antaa Johanna Nukari: johanna.nukari(@)helsinki.fi. Seuraa ilmoittautumisten tilannetta: tpss.eu .

Ambassador's cup on osa Taekwondo 40 v Suomessa -juhlaviikonlopun tarjontaa. Nyt mukaan sankoin joukoin! Lauantai-iltana voi jatkaa juhlaillalliselle ja sunnuntaina on tarjolla Powerday -leiri, jonka ohjaajakaarti on vakuuttava.


Samankaltaisia kirjoituksia