Euran kisat huipensivat EHT:n kauden

Euran kisat huipensivat EHT:n kauden

Eura Cup 23.11. huipensi EHT:n liikesarjojen kilpailukauden. Menestystä tuli niin päivän kilpailusta kuin koko kaudesta. Espoo Hwarang Team on tänäkin vuonna ranking-pisteiden nojalla Suomen paras poomsaeseura. Saavutus on jo kolmas peräkkäinen.

Eura Cup -kilpailussa oli runsaasti erityisesti harrastajakilpailijoita Espoosta ja muualta. EHT:n Kati Kuosmanen ja Tinka Kyrönseppä kilpailivat ensimmäistä kertaa kelpo esityksin. Kokeneempaa harrastajakaartia edustivat Jukka Marin, Jenny Nyman ja Anitra Rönkkö. Ranking-puolella kilpailivat Eevi, Matti ja Sirpa Huuskonen sekä Mia ja Mico Knutsson.

Eura Cup, ranking-sarjat

kultaa

 • Eevi, naiset alle 30 v. ja parit alle 30 v. (parina Budokwai Taekwondon Olli Siltanen)
 • Mia, ryhmät alle 17 v. (ryhmässä Lohjan Taekwondon Aino Kangasmaa ja Porin Taekwondoseuran Helmi Riuttala)

hopeaa

 • Matti, miehet yli 40 v.
 • Sirpa, naiset yli 40 v.
 • Mico, miehet alle 30 v.
 • Mia, junioritytöt

Eura Cup, harrastajasarjat

kultaa

 • Jenny, naiset diesel

hopeaa

 • Jukka, miehet diesel
 • Kati, naiset puna-mustat

pronssia

 • Jukka, miehet puna-mustat
 • Kati, naiset diesel
 • Jenny ja Anitra, alemmat parit

pistesijat

 • 6. sija, Tinka: naiset vihreät

Eura2019_Kati.jpg

Espoo Hwarang Teamin päivän kruunasi vuoden 2019 ranking-palkintojen jako. Seura saavutti kolmannen perättäisen vuoden parhaan poomsaeseuran pokaalin. Seuran ranking-kilpailijat valloittivat ykkössijan viidessä yksilösarjassa, kahdessa parisarjassa ja kahdessa ryhmäsarjassa  muita mitaleja ja sijoituksia unohtamatta. 

Ranking 2019

1. sija

 • Sirpa: naiset yli 40 v.
 • Johanna Nukari: naiset alle 40 v. ja parit yli 30 v. (parina Helsingin Taekwondoseuran Kim Rejman)
 • Eevi: naiset alle 30 v., parit alle 30 v. (parina Budokwai Taekwondon Olli Siltanen) ja ryhmät alle 30 v. (ryhmässä Helsingin Itsepuolustuskoulun Mira Mänty ja Taekwondourheilijat 2011:n Tiitu Sipilä)
 • Mico: miehet alle 30 v.
 • Mia: junioritytöt
 • Tobias Bräutigam, Juho Metsälä ja Matti: ryhmät yli 30 v.

2. sija

 • Matti: miehet yli 40 v.
 • Mia: ryhmät alle 17 v. (ryhmässä Lohjan Taekwondon Aino Kangasmaa ja Porin Taekwondoseuran Helmi Riuttala)

3. sija

 • Juho: miehet yli 40 v.
 • Leo Lehti: junioripojat
 • Sirpa ja Matti: parit yli 30 v.
 • Mia: ryhmät alle 17 v. (yhdessä ryhmässä Mudo Lohjan Elvi Ollila ja Porin Taekwondoseuran Helmi Riuttala sekä toisessa ryhmässä Porin Taekwondoseuran Helmi Riuttala ja Mudo Lohjan Naam Suomalainen)

pistesijat

 • 4. sija, Tobias: miehet yli 40 v.
 • 5. sija, Anna Alatalo: junioritytöt
 • 5. sija, Anna ja Leo: parit alle 17 v.

Töitä on tehty läpi vuoden ja se näkyy tuloksissa. Jokaisen kilpailijan  niin ranking-sarjoissa kuin harrastaja- ja ilvessarjoissa – panos pistepottiin on ollut arvokas. Lämpimät onnittelut EHT:n kilpailijoille ja muiden seurojen kumppaneille EHT:n pareissa ja ryhmissä. Suurkiitos valmentajille ja tukijoukoille. Erityiskiitos kuuluu Espoo Hwarang Team -seuralle, joka suhtautuu kilpailemiseen positiivisesti sekä tukee ja mahdollistaa sitä. Tällaiseen tulokseen pääsee, kun monet puhaltavat samaan hiileen.

Nyt levätään ansaitusti hetki ja suunnataan sitten katseet uuteen vuoteen.

Eura2019_team.jpg

kuvat: Hanna Knutsson (1, 3), Sirpa Huuskonen (2)


Samankaltaisia kirjoituksia

 • Ei vastaavia kirjoituksia.