Entries by johanna

Kiinnostaisiko kilpaileminen liikesarjoissa?

Kiinnostaisiko kilpaileminen liikesarjoissa?

Tule 11.4 klo 19.00 Papinniityn salille kuulemaan, miten liikesarjakilpailuihin osallistutaan! Kilpailuissa on olemassa omat sarjat alle 14-vuotiaille ilveksille, eri värivöisille harrastajille naiset ja miehet omissa sarjoissaan sekä pidempään harjoitelleille SM-liigasarjat ikäsarjoineen. Kaikissa kolmessa luokassa kilpaillaan sekä yksilösarjoissa että pareina ja 3 hengen ryhminä. Jos yksin kisaamaan lähtemien jännittää, voit siis tehdä ensiesiintymisen turvallisesti vaikka tutun harjoituskaverin kanssa parisarjassa!

Poomsen erikoistreenissä käymme läpi liikesarjakisaamisen sääntöjä ja jokaisessa sarjassa vaadittavia liikesarjoja sekä kilpailun kulkua. Voimme myös muodostaa paikan päällä olijoista sopivia pareja ja ryhmiä. Keskusteluosion jälkeen otetaan lämpö päälle ja ryhdytään harjoittelemaan liikesarjoja. Treenin lopuksi tehdään pieni kisakokeilu ja simuloidaan ...


Ambassador´s cup 27.10.18 liikesarjailmoittautuminen

Ambassador´s cup kilpaillaan Vantaalla 27.10.18. Mukana sekä liikesarjat että ottelu, ja liikesarjoissa rankingin lisäksi mukana ovat myös harrastaja- ja ilvessarjat. Paikkana Tikkurilan urheilutalo, Läntinen Valkoisenlähteentie 52.

EHT:n liikesarjailmoittautumiset osoitetaan Sirpa Huuskoselle (etunimi.sukunimi@hwarang.net) viimeistään 12.10.

  • Ilmoita nimesi, vyöarvosi, syntymäaikasi, lisenssinumerosi ja sarjat, joihin osallistut.
  • Lisätietoja Johanna Nukarilta (johanna.nukari(@)helsinki.fi) tai kysymällä poomsae-harjoituksissa.
  • Ilmoittautumisten etenemistä voi seurata osoitteessa tpss.eu

Liikesarjojen PM-kilpailuista mitaleita Espooseen

Liikesarjojen PM-kilpailuista mitaleita Espooseen

PM-kilpailut käytiin tänä vuonna Trelleborgissa, Ruotsissa tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Liikesarjojen pohjoismaiden mestaruuksista taisteltiin sunnuntaina 29.1. Johanna Nukari sai pronssia sarjassa naiset U40 ja kultaa kolmen hengen ryhmäsarjassa naiset O30 yhdessä Budokwai Taekwondon Triin Saviaukin ja Manse Taekwondon Niina Virtalan kanssa. Matti Huuskonen jäi niukasti mitaleilta sijoittuen neljänneksi sarjassaan miehet U60. Kilpailut toimivat muutoin mallikkaasti ja aikataulussa, mutta säännöistä poiketen jokaisella kentällä oli vain kolme tuomaria, jolloin kaikkien tuomareiden pisteet jäivät voimaan. Tästä huolimatta mestaruudet menivät käsittääksemme oikeisiin osoitteisiin!

PM2017_Johanna_Matti.jpg

Kuvat: Triin Saviauk (2)


Liikesarjojen kilpailukausi avattu Ranskan avoimissa 14.1.17

Liikesarjojen kilpailukausi avattu Ranskan avoimissa 14.1.17

Kevään ensimmäiset liikesarjojen kansainväliset kilpailut Suomen joukkueelle käytiin viikonloppuna Ranskan Lillessä. Kisat olivat valtavat, paikalla kaksipäiväisissä kilpailuissa oli yli 500 kisaajaa. Järjestelyt toimivat kaikesta huolimatta yllättävän hyvin, vaikka ensimmäinen aikuisten sarjat käsittänyt kisapäivä venyikin yli yhdeksään illalla.

Matin sarja miehet U60 oli kuudellatoista osallistujalla suuri ja varsin tasokas. Matin tie katkesi karsintaan ennen finaalia sijoituksen ollessa 14. Kotiin tuomisina arvokasta kisakokemusta, uusia harjoiteltavia asioita ja mielikuvia siitä, miten sarjan huipulla homma tehdään.

Johannan sarjassa naiset U40 kilpaili myöskin ennätykselliset 29 kilpailijaa ja suomalaiset kilpakumppanit jäivät tässä rytäkässä jo ensimmäiselle karsintakierrokselle. Johannan tie vei finaaliin asti, mutta lopullinen sijoitus jäi seitsemänneksi ...


Poomsekilpailut Turussa 21.2.2015

Turussa järjestetään vuoden 2015 ensimmäinen liikesarjakilpailu 21.2.2015. Mukana rankingsarjat, harrastajasarjat ja ilvessarjat. Ilmoittautumiset Johannalle (johanna.nukari (@) helsinki.fi) 12.2 mennessä. Laita ilmoittautumiseen nimi, syntymäaika, vyöarvo, sportti-id sekä sarja(t), joissa kilpailet. Lisätietoja liiton sivuilla julkaistussa kilpailukutsussa: www.suomentaekwondoliitto.fi/?x462301=1641362


Poomsen SM-liigan finaali 29.11.14 Helsingissä

Poomsen liigafinaalit kilpaillaan jälleen Helsingissä. Kilpailupäivä on lauantai 29.11.14. Liigasarjojen lisäksi poomsessa kilpaillaan  myös ilves- ja harrastajasarjoissa. Nyt on hyvä tilaisuus lähteä kisaamaan lähelle tai tulla vähintäänkin katsomaan ja kannustamaan!

Poomsekisaajien ilmoittautumiset tulee osoittaa Essille (essi (@) hwarang.net) 21.11.14 mennessä. Ilmoita nimi, syntymäaika, sportti-id, vyöarvo ja sarja(t), missä aiot kilpailla. Lisaätietoja kisasta, sarjoista ja esitettävistä poomseista löydät kisakutsusta: http://helsinkiopentaekwondo.com/wp-content/uploads/2014/08/HelsinkiOpen_2014_kutsu_270814.pdf.


Poomsen SM-liigan 2. osakilpailu 10.5 Porissa

Porissa kisataan Poomsen SM-liigan vuoden 2014 toinen osakilpailu 10.5. Liigasarjojen lisäksi poomsessa kilpaillaan tuttuun tapaan myös ilves- ja harrastajasarjoissa. Samaan aikaan kisataan myös ottelussa.

Poomsekisaajien ilmoittautumiset tulee osoittaa Johannalle (johanna.nukari (@) helsinki.fi) 2.5 mennessä. Ilmoita nimi, syntymäaika, sportti-id, vyöarvo ja sarja(t), missä aiot kilpailla. Lisaätietoja kisasta, sarjoista ja esitettävistä poomseista löydät Taekwondoliiton sivuilla olevasta kisakutsusta, www.suomentaekwondoliitto.fi.


Poomsen SM-liigan 1. osakilpailu 1.3.14 ja leiri 2.3

Poomsen SM-liigan 1. osakilpailu vuodelta 2014 jäerjestetään 1.3 Lohjalla. Samalla järjestetään taas harrastajien ja ilvesikäistenkin kilpailut. Ilmoittautumiset 20.2.2014 mennessä Johannalle (johanna.nukari (@) helsinki.fi). Laita ilmoittautumiseen nimi, syntymäaika, vyöarvo, sportti-id ja sarja(t), joissa aiot kilpailla. Lisätietoja kilpailuista löydät kisakutsusta: http://lohjantaekwondoseura-fi-bin.directo.fi/@Bin/213f2dc95c830a26df7bfc546cf640d3/1391950612/application/pdf/229918/Kilpailukutsu_poomseliiga_2014_LohjaOpen.pdf

Nyt on hyvä tilaisuus korkata kevään kisakausi!

Lisäksi 2.1 Lohjalla järjestetään liikesarjojen leiri Ji-Pyo Limin johdolla. Lisätiedot ja ilmoittautuminen leirille: http://www.lohjantaekwondoseura.fi/lohja-open-2014/


Avoin liikesarjojen maajoukkueleiri

1.12 järjestetään Helsingissä avoin liikesarjamaajoukkueen leiri. Leirille ovat tervetulleita kaikki, joilla on ikää vähintään 8 vuotta ja vyöarvo vähintään 8 kup.

Lisätietoja löydät täältä: 

http://www.suomentaekwondoliitto.fi/?x462301=1004048

Ilmoittaudu osoitteeseen s.m.vuori@gmail.com 25.11 mennessä ja kerro nimesi, ikäsi ja vyöarvosi. 


Liikesarjojen SM-liigan finaalit Helsingissä!

Poomsen SM-liiga huipentuu 30.11 Helsingissä pidettäviin liigafinaaleihin. Kisoissa myös harrastajasarjat ja ilvessarjat.

Ilmoittaudu sähköpostitse johanna.nukari (@) helsinki.fi ja kerro nimesi, syntymäaikasi, vyöarvosi, sportti-id sekä sarja(t),  joissa kilpailet viimeistään 22.11 mennessä. Lisätietoja kisasta voit katsoa täältä:

http://www.suomentaekwondoliitto.fi/?x462301=982952


Sivu 1 / 2 1 2 »