Entries by sirpa

Sirpalle ja Matille liikesarjojen G1-pronssit

Sirpalle ja Matille liikesarjojen G1-pronssit

Sirpa ja Matti Huuskonen osallistuivat lauantaina 19.10. Kroatian avoimiin G1-liikesarjakilpailuihin. Sirpa kilpaili alle 60-vuotiaissa naisissa ja Matti alle 60-vuotiaissa miehissä. Kumpikin sai pronssimitalin.

Huuskosten sarjoissa poomseina olivat molemmilla keumgang ja pyongwon. Kroatiassa Huuskoset kilpailivat Team Finlandin alla, mutta heidän kotiseuransa on Espoo Hwarang Team. Kroatian avoimissa ei ollut muita edustajia Suomesta.

Kroatia2019_Matti.jpg

Kroatia2019_Sirpa.jpg

Kuvat: Gerlinde Höglinger, Sirpa Huuskonen ja Matti Huuskonen


Porvoo palkitsi poomseilijoita

Porvoo palkitsi poomseilijoita

Sunnuntain 13.10. käynti Porvoo Open -liikesarjakilpailuissa palkittiin mitalein ja hyödyllisin kokemuksin. EHT:n kilpailijoita osallistui ranking- ja harrastajasarjoihin. 

Ranking-sarjojen päivän korkeimmista pisteistä vastasi Mico Knutsson alle 30-vuotiaissa miehissä. Anna Alatalo junioritytöissä ja Tobias Bräutigam yli 40-vuotiaissa miehissä ottivat ensimmäiset rankingin yksilömitalinsa. Mia Knutsson ja Anna valloittivatkin EHT:lle kultaa ja pronssia junioritytöissä.

Harrastajissa Lumia Bräutigam ja Klaus Rehnberg kirivät hyville suorituspisteille, vaikka eivät tällä kertaa mitaleille. Lumian sarja oli päivän suurin ja Klaus puolestaan ensimmäisissä liikesarjakilpailuissaan.

Porvoo2019_Johanna_Kim_30.jpg

Ranking-sarjat

kultaa

  • Johanna Nukari: naiset alle 40 v. ja parit yli 30 v. (parina Helsingin Taekwondoseuran Kim Rejman)
  • Eevi Huuskonen: naiset alle 30 ...

Powerday 27.10., leiri kaikille, ilmoittaudu 25.10. mennessä

Powerday 27.10., leiri kaikille, ilmoittaudu 25.10. mennessä

Taekwondo juhlii 40-vuotista taivaltaan Suomessa lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Sunnuntaina 27.10. on tarjolla Powerday-leiri, jonne ovat tervetulleita kaikki taekwondon harrastajat  niin lapset, nuoret kuin aikuiset. 

Tätä leiriä ei kannata ohittaa! Ohjaajakattaus on ainutlaatuinen: Inkwon Hwang, 7. dan, Kalervo Valli, 7. dan, ja Marcos Kuusjärvi, 6. dan. Tuorein ohjaajakiinnitys on korealainen Jung Hyun Cho, 7. dan.

Powerday-leiri pidetään Vantaalla Trio Sport Centerissä. Lisätietoja leiristä liiton tapahtumasivuilta . Aikuisille ja lapsille on omat leirihinnat, ilmoittautumiset Suomisportin kautta 25.10. mennessä.


Liikesarjojen Ambassador's cup, ilmoittautumisten DL 12.10.!

Liikesarjojen Ambassador's Cup pidetään 26.10. Vantaalla. Mukana ovat sarjat ranking-kilpailijoille, harrastajille ja ilveksille sekä uutena parakilpailijoille. Kilpailukutsun löydät tapahtumasivuilta .

Ilmoittautumiset Sirpa Huuskoselle 12.10. mennessä s-postiin sirpa.huuskonen(@)hwarang.net. Tietoihin nimi, sarja(t), syntymäaika, vyöarvo ja lisenssinumero (sportti-id). Lisätietoja antaa Johanna Nukari: johanna.nukari(@)helsinki.fi. Seuraa ilmoittautumisten tilannetta: tpss.eu .

Ambassador's cup on osa Taekwondo 40 v Suomessa -juhlaviikonlopun tarjontaa. Nyt mukaan sankoin joukoin! Lauantai-iltana voi jatkaa juhlaillalliselle ja sunnuntaina on tarjolla Powerday -leiri, jonka ohjaajakaarti on vakuuttava.


Liikesarjojen Porvoo Open 13.10.

Syksyn seuraava liikesarjakilpailu on Porvoo Open sunnuntaina 13.10. Kisapaikkana on Porvoon Urheiluhalli, osoite Laivurinpolku 3. Mukana ovat ranking-, harrastaja- ja ilvessarjat eli kaiken ikäisille ja vyöarvoisille löytyy sarjoja. Lue lisää kilpailukutsusta .

Seuran ilmoittautumiset 4.10. mennessä Sirpa Huuskoselle (sirpa.huuskonen(@)hwarang.net). Tietoihin nimi, syntymäaika, osallistumissarja(t), lisenssinumero ja vyöarvo. Lisätietoja kilpailemisesta antaa Johanna Nukari (johanna.nukari(@)helsinki.fi). Ilmoittautumisia voit seurata osoitteessa tpss.eu .

Huomioi harjoittelussasi seuran liikesarjaharjoitukset: tiistaisin kilpailijoille, torstaisin kaikille harrastajille, lauantaisin vapaavuoro ja sunnuntaisin vähintään taeguk sa jangin (4. poomse) osaajille. Jos kilpaileminen on liikesarjojen osaamisesta kiinni, niin liity harjoitusrinkiin, siellä oppii!


Kultakantaan Vihdin liikesarjakilpailuissa

Kultakantaan Vihdin liikesarjakilpailuissa

Vihdin liikesarjakilpailu Hiisi Challenge avasi syksyn kilpailukauden 7.9. Kesälaitumilta Nummelan salille suuntasi kymmenen EHT:n kilpailijaa. Tuloksena oli runsaasti kultaa ja muita hyviä sijoituksia.

Kilpailuissa nähtiin seuran ensimmäinen freestyle-kilpaesitys. Sarah Salutskij sykähdytti harrastajien freestyle-sarjassa kullan arvoisesti. Sarah toi mitalin myös perinteisessä poomsessa ja Lumia Bräutigam ensimmäisen yksilömitalinsa ilveksien päivän suurimmassa sarjassa.

Ranking-sarjoissa tuplakultaan ylsivät Mia Knutsson ja Eevi Huuskonen. Päivän suurin ranking-sarja olikin Mian ja Anna Alatalon jännittävä junioritytöt. Korkeimmista espoolaisista pisteistä vastasi Eevi alle 30-vuotiaissa yksilöissä ja pareissa. Yli 40-vuotiaat miehet Tobias Bräutigam, Matti Huuskonen ja Juho Metsälä ratkoivat mitaleita sadasosien tarkkuudella. Lisäksi Sirpa Huuskonen toi kultaa ja ...


Liikesarjojen Hiisi Challenge 7.9. ja leiri 8.9.

Liikesarjojen syksyn kilpailukauden avaa 7.9. Hiisi Challenge Vihdissä. Kilpailussa on mukana ranking-, harrastaja- ja ilvessarjat. Uutena sarjana on harrastajien freestyle! Lue lisää kilpailukutsusta .

Seuran ilmoittautumiset Sirpa Huuskoselle 29.8. mennessä osoitteeseen sirpa.huuskonen(@)hwarang.net. Ilmoittautumiseen mukaan nimi, osallistumissarja(t), lisenssinumero, syntymäaika ja vyöarvo. Lisätietoja kilpailusta antaa johanna.nukari(@)helsinki.fi. Ilmoittautumisia voi seurata www-sivulla tpss.eu .

Kilpailun jälkeen sunnuntaina tarjolla on liikesarjaleiri. Lue lisää leiristä ja ilmoittaudu.

Kaikki innokkaat mukaan kilpailemaan ja/tai kannustamaan! Tästä se syksy pyörähtää käyntiin.


Koko joukkue SM-mitaleilla

Koko joukkue SM-mitaleilla

SM-viikon lajiohjelmassa 6.7. olivat taekwondon liikesarjat ja ottelu. EHT:stä liikesarjoihin osallistui kymmenen kilpailijaa ja otteluun kaksi. Rennoista ja rauhallisesti edenneistä kisoista kaikki lähtivät kotiin mitalien kanssa. Pari- ja ryhmäsarjat mukaan laskien SM-mitaleita kertyi EHT:lle 20. 

Liikesarjoissa tuplamestaruuteen ylsivät Johanna Nukari ja Eevi Huuskonen. Johannalle yksilösarjan mestaruus oli 12. ja Eeville kahdeksas. SM-kullan haki myös Mico Knutsson, jolle yksilömestaruus oli viides. 

Triplamitalit keräsi Matti Huuskonen. Mia Knutsson nappasi hopeaa kilpailujen suurimmassa sarjassa, junioritytöissä. Myös Sirpa Huuskosen kirkkain mitali oli hopea. Liikesarjojen SM-mitalitilin avasivat seniorit Juho Metsälä ja Tobias Bräutigam sekä juniorit Anna Alatalo ja Leo Lehti ...


Liikesarjojen SM-kilpailut 6.7.

Liikesarjojen Suomen mestaruuksia ratkotaan Vantaan Energia Areenalla 6.7. Mukana ovat yksilö-, pari- ja ryhmäsarjat sekä freestylen yksilö- ja parisarjat. Tällä kertaa SM-kilpailujen ohessa ei järjestetä liikesarjakilpailuja harrastajille.

Seuran ilmoittautumiset SM-kilpailuihin kokoaa Sirpa Huuskonen (sirpa.huuskonen(@)hwarang.net). Ilmoittautumisten viimeinen päivä on 26.6. Lisätietoja saat kisakutsusta . Ilmoittautumisia voit seurata osoitteessa tpss.eu .

Tule kannustamaan kilpailijoitamme, yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy!


Lasten Budoleiri 7.–9.6. – ilmoittaudu NYT

Lasten Budoleiri 7.–9.6. – ilmoittaudu NYT

Lasten Suuri Budoleiri tulee ja valloittaa taas! Leiri on tarkoitettu 814-vuotiaille ja se pidetään 7.9.6. Varalan Urheiluopistolla Tampereella. Taekwondon lisäksi voit tutustua lajikokeiluissa aikidoon, taidoon ja ITF-taekwondoon. WT-taekwondoa ohjaavat Frans Salmi, Tea Runnakko-Laitinen ja Tiiu Tuomi. Mukana on perinteinen Särkänniemen vierailu ja yllätysohjelmaa. Etelästä leirille lähteville on mahdollisuus yhteiskuljetukseen linja-autolla.

Lisätietoja Taekwondoliiton järjestämästä Budoleiristä löydät leirilinkin takaa. Ilmoittautumiset 29.5. mennessä Suomisportin kautta. Tätä myöhemmin ilmoittautumiset 1.6. asti suoraan osoitteeseen tiiu.tuomi(@)taekwondo.fi. Älä ohita tätä tilaisuutta kesän huippuhetkiin!


Sivu 1 / 22 1 2 3 20 21 22 »